Eiken Constructies

Wilt u een stijlvolle en tijdloze meerwaarde aan uw tuin? Dan zijn onze eiken bijgebouwen vast iets die wij u kunnen aanbieden. Onze klanten zijn vast mensen met oog voor detail en verwachten dan ook topkwaliteit. Dit is een Engelse traditie die meer en meer komt overwaaien en die een absolute streling voor het oog zijn. Er worden raamwerken gemaakt van eiken staanders en liggers met de nodige schuine schoren die de basis vormen van het geheel. Alles gebeurt met authentieke verbindingen zoals pen en gat, zwaluwstaart, dubbele drukverbindingen enz …
Na verloop van tijd zal de eik een prachtige zilvergrijze tint krijgen. Om een vakantiegevoel te krijgen hoeft u voortaan niet meer het huis uit. Dit product straalt pure klasse en ontspanning uit in de natuurlijke omgeving van de tuin. Je kan voor zo een realisatie kiezen voor zowel poolhouse, bijgebouw, carport of terras.

Droomt u al langer over een eiken bijgebouw maar schrikt de prijs u een beetje af? Neem dan contact op en laat u verassen door ons vakmanschap én onze uitstekende prijs!

Hier vindt u een overzicht van enkele door ons uitgevoerde realisaties .
Indien u ons wil bereiken , kan dat via onze contactpagina .