Ramen en deuren

Schrijnwerkerij Van Den Broecke - Moreau bvba is uw beste keuze als het gaat over het maken en plaatsen van uw droombuitenschrijnwerk.
Wij staan garant voor het zelf maken en plaatsen van het buitenschrijnwerk met de nodige precisie. Alles wordt gemaakt in onze werkplaats en voor de eindafwerking worden de klanten in onze werkplaats uitgenodigd om ter plaatse alles te bespreken volgens de wensen van de klant.
Wilt u ramen om te vergrijzen, te lakken, een grondlaag of zelf deze uit te voeren, alles is bespreekbaar. Ons gamma van houtsoorten wordt met de grootste zorg uitgekozen en aangekocht, van meranti tot sipo, padoek, afselia of aframosia, alle houtsoorten hebben wij in stock.
Kiest u voor standaarduitvoering, retro uitvoering of eigen wens, alles is bespreekbaar, bij ons is alles op maat en niets is onmogelijk.
Bij ons worden ramen en deuren nog gemaakt met passie en liefde voor het vakmanschap.
Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor tuinpoorten en inrijpoorten, zowel opendraaiend als schuivend.

Ook voor buitenschrijnwerk in aluminium en pvc kunnen wij de laatste nieuwe trends en kleuren aanbieden die op de markt bestaan, alsook garagepoorten en sectionale poorten.
Na een bezoek aan de mooie grote toonzaal kom je tevreden terug.
Het buitenschrijnwerk in aluminium en pvc wordt gemaakt door onze huisleverancier van pvc en aluminium en worden met de grootste zorg door ons geplaatst en eventueel afgewerkt .

Hier vindt u een overzicht van enkele door ons uitgevoerde realisaties.
Indien u ons wil bereiken, kan dat via onze contactpagina.